Properties

Nye bygget villa i La Nucía med panoramautsikt over havet

420m2
<980m2
4
3
1
Private
Einkamál
Ref.: ANP-AK-3300
750.000€ 790.000€
Inform verð falla +34 633 144 103
Einkenni
Svefnherbergi: 4
Baðherbergi: 3
Byggir: 420m2
Söguþráður: 980m2
Salerni: 1
Ert þú elda: 1
Innbyggður-í fataskápum: 4
Stæði: 4
Orka Einkunn: Í ferli
Smíðaár: 2020
Stefnumörkun: South
Fjarlægð til ströndinni: 7 Km.
Fjarlægð til flugvallar: 55 Km.
Fjarlægð tómstundir: 2 Km.
Fjarlægð á golfvellinum: 10 Km.
Garður
Einkasundlaug
Bílskúr
Verönd
Orka Einkunn
Í ferli
Lýsing

Dette moderne stil, nye bygget luksuriøse 4 roms villa i 420m2 med tomt på 980m2 ligger i et av de mest eksklusive bolig "Panorama" i La Nucía, Alicante, med fantastisk panoramautsikt over Middelhavet og Benidorm, en unik orientering og et rolig miljø, der eierne nyte personvern hele året.

Uten tvil det er en unik mulighet til å tilegne seg en eksklusiv eiendom i en privilegert miljø i nærheten av Elian engelske skolen og alle fasiliteter som banker, supermarkeder, restauranter, noe som vil oppfylle alle kravene til en eier med utsøkt smak.

Dette splitter nye villa i 420m2 med tomt på 980m2 med stort privat svømmebasseng på 15 meter lang, hage og garasje for 4 biler vil glede sine eiere. 

Det har også en stor lys stue og kjøkken, 4 soverom og 5 bad, store terrasser med utsikt over havet, en romslig kjeller, parkering og en hage. 

For sin konstruksjon, de beste materialer kvaliteter vil bli brukt, og det vil ha domotics, air condition, oppvarming i hele huset, utvendig aluminium snekring å brette ark og persienner, marmor bad fôr, sanitær apparater, suspendert WC og design kranen.

------------------

La Nucia er en by som ligger i en frodig dal på den Nordlige Costa Blanca i Spania.

La Nucia ligger femti-en kilometer nord-vest for Alicante lufthavn, og bare ti kilometer unna de mest populære turiststedet på Nordlige Costa Blanca, Benidorm. 

Altea med sine pittoreske Gamlebyen er også bare syv kilometer unna. 

La Nucia har utsikt felt og felt av frukt og grønnsaker, og har blitt et populært sted for expats til å leve som det er så nær kysten, men rolig nok til ikke å bli påvirket av horder av turister som stige på Costa Blanca i løpet av skoleferien. 

La Nucia er et ideelt sted å tilbringe en rolig ferie, men fortsatt være nær nok til den sterke lysene i Benidorm med sine fornøyelsesparker, barer og restauranter. I La Nucia, kan du finne det Elian Britiske Skole som åpnet i September 2002. 

De har studenter fra alder av 1 som følger et tospråklig program for en periode på 3 år. 

I løpet av denne tiden, de studentene som begynner å studere den Britiske Nasjonale Læreplanen. 

Benidorm-spanske "Las Vegas" - er som ligger på Costa Blanca, og er en del av provinsen Alicante, Valencia.

Benidorm er en by av skyskrapere, en rekke høye hoteller, restauranter, diskoteker og alle typer underholdning for turister fra hele verden. 

De åtte høyeste skyskrapere i Spania ligger i Benidorm. 

Byen Benidorm er delt inn i gamle og nye deler. 

Den historiske delen av byen er representert ved tradisjonell spansk trange gatene med hus i det 17. og 19. århundre. 

Den nye, moderne delen av Benidorm er bygget opp med høyhus og skyskrapere med kjøpesentre og supermarkeder. 

Her er et ekte Paradis for elskere av shopping-og gastronomiske underholdning: en rekke restauranter og kafeer er ved siden av butikker og suvenirbutikker. 

Nattelivet i Benidorm, og tiltrekker seg turister fra hele Costa Blanca med sin unike diskoteker, fargerike og spennende show på klubber, støyende barer og annen underholdning bedrifter. 

Klimaet i Benidorm, så vel som på hele Costa Blanca, er moderat og mild. 

I sommer, er den gjennomsnittlige temperaturen ikke overstiger +26 grader, og om vinteren er det ikke faller under +16 grader. 

Nedbør i løpet av året er lav, og havet er varmt – du kan bade trygt frem til midten av oktober.

Benidorm er også kjent for sin ideelle strender. 

Vi kan si at byen står på to store sandstrender-Levante (Playa de Levante) er den mest turistmål og Poniente (Playa de Poniente -) for en mer rolig familieferie.

Staðsetning
Efnahagslíf

Þessar upplýsingar sem hér eru gefnar eru fyrir hendi og þær eru ekki hluti af samningi. Tilboðið er hægt að breyta eða afturkallað án fyrirvara. Verð er ekki með kaupverð.

Reikna lán
Gjaldeyrisskipti
  • £: 643.845 GBP
  • Rússneska rúbla: 643.845 RUB
  • Svissneskur franki: 735.750 CHF
  • Kínverska Yuan: 5.876.850 CNY
  • Dollar: 814.125 USD
  • Sænska króna: 8.589.750 SEK
  • Norska kóróna: 8.719.500 NOK
Elena Savchuk

+34 910 607 007

Leitið upplýsinga

Responsable del tratamiento: Albamar Group A1, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.