Eiendommer

Villa · Nybygg Alicante (Costa Blanca) · Benitachell · Cumbre del Sol

188m2
<847m2
3
5
Privat
Privat
Ref.: N6396
Funksjoner
soverom: 3
Badene: 5
bygget: 188m2
Plott: 847m2
Innebygde garderober: 3
Energivurdering: X
Pansret dør
Parking
Jacuzzi
Havutsikt
Energivurdering
X
Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Å slappe av og komme vekk fra alt, omgitt av utrolig havutsikt; det er mulig i denne eksklusive villaen som ligger i Residential Resort Cumbre del Sol. New Build Luxury villa er fordelt over flere etasjer, i åpne og komfortable rom, hvor de indre/eksteriøre grensene krysses og utviskes. Et prosjekt med lyse farger, tre og mye naturlig lys utenfra. Adkomst til huset er via øverste etasje, med en stor hall som rommer trapperommet og avgrenser villaens to moduler. De 3 soverommene i denne villaen ligger i denne etasjen. I den ene fløyen er hovedsoverommet, romslig og lyst, med egen terrasse og et spektakulært bad. Den andre fløyen huser de to andre soverommene, begge med eget bad og en stor terrasse. I første etasje er dagtid området, et stort åpent kjøkken med en imponerende øy, med en frokostbenk, åpen utsikt til verandaen, en spektakulær sommerservering mot havet, med grill og utendørs bad. Stuen-spisestuen har også en utsøkt veranda, som ytterligere forsterker ideen om å "bo ute" med flere sittegrupper ved siden av evighetsbassenget og jacuzzien, for å nyte de fantastiske soldagene som Costa Blanca byr på uten å miste Middelhavet av syne Hav. Eiendommen fortsetter å overraske oss, siden det fortsatt er en kjeller på nesten 30m², med veranda og privat terrasse, for å skape en unik plass, fra et ekstra soverom, et arbeidsområde eller hva den nye eieren ønsker. Boligområdet ligger innenfor urbanisasjonen Cumbre del Sol, og derfor nyter alle eiendommene i området også alle tjenestene som er tilgjengelige i denne etablerte urbanisasjonen, som har et shoppingområde med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, den internasjonale skolen Lady Elizabeth School og et omfattende utvalg av utendørs sportsmuligheter med tennis- og padlebaner, turstier, rideskole, og ikke å glemme Moraig-stranden med sine strandbarer og Cala Llebeig og Cala Los Tiestos-buktene, med stor skjønnhet og sjarm. Pluss alle spisestedene og fritidstilbudene som er tilgjengelige i nabobyene Benitachell, Javea (kun 7 km unna) og Teulada-Moraira (kun 4 km unna), som alle er internasjonalt anerkjente prestisjefylte turistmål, og som ligger halvveis mellom både Alicante og byer i Valencia. Alicante flyplass ligger 1 times kjøretur unna.

plassering
Økonomi

Denne informasjonen som er gitt her er gjenstand for feil og utgjør ikke en del av noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke kjøpskostnader.

Beregn pantelån
Valutaveksling
  • pounds: 1.772.720 GBP
  • Russisk rubel: 1.772.720 RUB
  • Sveitsisk franc: 2.025.765 CHF
  • Kinesisk yuan: 16.180.927 CNY
  • dollar: 2.241.558 USD
  • Svensk krone: 23.650.445 SEK
  • Den norske kronen: 24.007.690 NOK

+34 910 607 007

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Albamar Group A1, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.